Organisatieinrichting met acht rollen

Voor betekent een wendbare vitale organisatie dat medewerkers op verschillende opdrachten en op wisselende plaatsen kunnen worden ingezet. Binnen hun vakgebied en met hun kennis en talenten. Dat levert niet alleen slagkracht op voor de organisatie, maar vergroot ook de toegevoegde waarde en het werkplezier van de medewerkers. kan met acht rollen uw organisatie inrichten.
Voor de inrichting van elke organisatie volstaat de combinatie van deze acht rollen met een vakdiscipline. De overgang van een stabiel functiehuis naar een flexibel rollenmodel levert niet alleen de benodigde wendbaarheid en vitaliteit voor uw organisatie op, maar ook tevreden medewerkers die worden ingezet op hun talent. Op deze wijze kunnen (tijdelijke) teams worden ingesteld zonder dat sprake is van een (ingrijpende) organisatieverandering.

De kosten van implementatie en de jaarlijkse licentiekosten worden snel terugverdiend omdat aanzienlijk bespaard kan worden op onderhoud van het functiehuis en reorganisatiekosten.

De wendbare vitale organisatie

 

Dit model is ontworpen door Bureau Baarda ©
3o2 is gecertificeerd partner van het Model Baarda

Rollen en inrichtingsprincipes

Organisatievraagstuk

De leerwegen